Managed IT Services

Wij bieden u volledige en 24/7 ontzorging op uw systeem- en netwerkbeheer, zowel voor bestaande als nieuwe ICT omgevingen. U kunt dan de focus leggen op uw bedrijfsvoering.

ICT beheer uitbesteden?

Heeft u momenteel uw ICT in eigen beheer, een upgrade nodig voor uw ICT omgeving of heeft u een compleet nieuwe ICT omgeving nodig? Uw ICT beheer uitbesteden doet u het beste bij Smoose. Ongeacht uw situatie, Smoose biedt flexibele diensten aan die aansluiten bij uw wensen.

Voordelen ICT beheer uitbesteden

Er zitten verschillende voordelen aan het uitbesteden van uw ICT beheer. Met behulp van onze diensten biedt Smoose u 24/7 support, on-site assistance en monitoring van uw ICT diensten. Wij maken een inventarisatie van uw ICT omgeving en voeren een Security Scan uit. De service die u met ons overeenkomt, is toegespitst op uw situatie.

Wij bieden u volledige en 24/7 ontzorging op uw systeem- en netwerkbeheer. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe ICT omgevingen. Wanneer u besluit uw ICT beheer uit te besteden, heeft u voortaan de focus op uw bedrijfsvoering.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan helder advies of wilt u graag meer informatie over ICT beheer uitbesteden en onze managed IT services? Neem voor een gratis inventarisatie of advies contact met ons op.

Contact opnemen