Smoose Cares


 

 


We dragen zorg voor jouw data & privacy

Iedereen is er steeds meer van bewust dat privacy niet vanzelfsprekend is. Jouw data wordt in grote hoeveelheden opgeslagen, geanalyseerd, verkocht en doorgegeven. Ondanks nieuwe regelgeving vindt dit nog altijd, met jouw goedkeuren, op grote schaal plaats. Smoose gaat hier niet in mee. Wij zorgen dat jouw data en persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen en op een correcte wijze wordt behandeld.

Dit doen we onder andere door de mogelijkheid om uw data in een datacenter naar keuze onder te brengen. Bijvoorbeeld in ons datacenter in Zwitserland. We maken uitsluitend gebruik van Open Source solutions. Dit houdt in dat de programma's 100% transparant zijn. De broncode is volledig zichtbaar en daardoor door iedereen in de wereld te controleren. Het risico op backdoors is daardoor nihil. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat jouw data via onze services veilig is.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok


Dragen actief bij aan uw keuzevrijheid

Keuzevrijheid staat centraal. Smoose streeft naar een wereld waarin iedereen zelf kan kiezen van welke producten en diensten gebruik gemaakt wordt. Het is van essentieel belang dat iedereen volledige controle heeft over zijn eigen data en persoonsgegevens.

Al onze open source solutions staan in het teken van deze keuzevrijheid. Zei het met hosting van uw data op locatie naar keuze (Zwitserland of Nederland), bescherming van uw e-mail via Zimbra, of de inrichting van een volledige open source werkomgeving. Het is niet meer dan normaal dat daarvoor geen licenties betaald worden. Iedereen zou gebruik moeten kunnen maken van de alledaagse services en alle ontwikkelaars moeten de vrijheid hebben om door te ontwikkelen op het werk van anderen. Samen komen we verder.

Concreet doen we dit door de ondersteuning van allerlei open source initiatieven en de verdere verspreiding en integratie van open source solutions in het bedrijfsleven.


Ondersteunen open source communities

Open source Communities zijn de meest inspirerende en motiverende ontwikkelaars en enthousiastelingen die vanuit pure intrinsieke motivatie een oplossing ontwikkelen voor henzelf en alle anderen. Diverse open source componenten waar Smoose mee werkt worden ontwikkeld en ondersteund door dergelijke communities. Het is een fantastische omgeving met concrete ontwikkelingen voor de toekomst. Wij dragen dit een warm hard toe en daarom ondersteunen we meerder open source initiatieven.

Smoose is premium sponsor van UBports, ontwikkelaar van het Ubuntu Touch Mobile Operating System. Mede door onze steun is deze Community in hoog tempo uitgegroeid naar meer dan 1600 leden en kunnen meerdere mobiele telefoons en tablets draaien op dit open source alternatief voor IoS en Android. 

Daarnaast ondersteunt Smoose diverse andere initiatieven zoals de OCA, dat zich inzet voor de ontwikkeling van Odoo. Ons personeel is zelfs vrij om haar eigen initiatief te kiezen waarvoor men 10 tot 20% van haar tijd mag gebruiken.

Lees meer over UBports

 

Odoo tekst en afbeelding blok

Ga jij met ons voor de omslag naar samenwerking voor een open source toekomst?